Tájékoztatás jegyvisszaváltásról

2020. november 10.
Tájékoztatás jegyvisszaváltásról

Kedves Nézőink,

sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a ma hatályba lépő rendelet értelmében 2020. 11. 11. 00:00 órától 30 napra színházunk a nézők számára bezár.

A tavaszi pandémiás időszak és a jelenlegi korlátozások is rendkívül nehéz helyzetbe hozták szeretett színházunkat.  Tudjuk, hogy ez az időszak nézőinktől is sok áldozatot követel. Társulatunk és több mint 250 dolgozónk nevében mégis kérjük Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, felajánlott jegyeik árával támogassák munkánkat, hogy a korlátozások feloldása után is magas színvonalú előadásokat biztosíthassunk Önöknek.

Mivel nem látjuk, hogy a 30 napot követően milyen feltételekkel játszhatunk újra, ezért a novemberre meghirdetett, de le nem játszott, illetve a tavasszal elmaradt, de még nem pótolt előadásokat nem tűzi újra műsorra a színház.

Jegyirodánkban a jegyekkel és bérlethányadokkal kapcsolatos ügyintézés 2020. november 11-től  indul. Nézőinknek 30 nap áll rendelkezésükre, hogy nyilatkozzanak a birtokukban lévő jegyekről, bérletekről.

Vendégeink az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

  • Lemondanak jegyükről vagy bérlethányadukról, támogatva ezzel a Szegedi Nemzeti Színházat.
  • Jegyüket vagy bérlethányadukat 2021. december 31-ig érvényes voucherre cserélik, amely a színház bármely meghirdetett saját előadására beváltható.
  • Visszaváltják a jegyeiket, bérlethányadaikat.

A jegyirodai ügyintézésen kívül hamarosan online felületen is lehetőség nyílik a jegykezelésre. Ennek részleteiről néhány napon belül tájékoztatjuk Önöket.

Az érintett előadások:

A 2019. március 13-a után vásárolt ajándékutalványok érvényessége automatikusan 2021. december 31-ig meghosszabbodik.

A szabadbérletek érvényességi idejét szintén 2021. december 31-ig meghosszabbítjuk.

A jegyiroda MEGVÁLTOZOTT nyitva tartása 2020. december 10-ig:
Hétfőtől péntekig 10 – 17 óráig.
Szombaton és vasárnap zárva!

Vigyázzunk egymásra!