Aktuális

2020. március 27.
Tisztelt Nézőink! Március 27-e a színház világnapja. Barnák László főigazgató rendhagyó módon nem előadás előtt, hanem az üres nézőtéren olvasta fel az idei üzenetet. Fogadják szeretettel!
2020. március 26.
Tisztelt Nézőink! A szolgáltató tájékoztatása alapján 2020. március 26-án 8 és 16 óra között áramszünet lesz a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodájában. Ezen idő alatt a telefonos ügyfélszolgálat szünetel. Kérjük szépen megértésüket! Vigyázzanak magukra és szeretteikre!
2020. március 17.
A Szegedi Nemzeti Színház a veszélyhelyzet értelmében bezárta kapuit, a kormányrendelet feloldásáig nem tarthatók meg az előadások. Annak érdekében, hogy a szegedi közönség ne maradjon teljes mértékben színházi élmény nélkül, a Szegedi Nemzeti nagysikerű Szentivánéji álom című produkciója mától 2020. március 31. 24:00 óráig megtekinthető a színház YouTube csatornáján. Az előadás itt érhető el. William...
2020. március 16.
Tisztelt Nézőink! Színházunk jegyirodája 2020. március 13-tól határozatlan ideig zárva tart. A jegyiroda munkatársai hétfőtől péntekig 10-14 óráig e-mailben és telefonon állnak rendelkezésükre. A jegyértékesítéssel kapcsolatos minden aktuális információt színházunk web- és Facebook oldalán is közzé teszünk.
2020. március 16.
Tisztelt Közönségünk! Színházunk a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. Ennek megfelelően az elmaradó márciusi előadások pótlására később kerülhet sor. Jegyeiket és bérleteiket kérjük, őrizzék meg, azok felhasználásáról a későbbiekben tájékoztatni fogjuk Önöket. Elsődlegesen az előadások pótlásáról igyekszünk gondoskodni. Megértésüket köszönjük! Vigyázzanak magukra és egymásra!

Oldalak