Aktuális

2020. május 28.
A Szegedi Nemzeti Színház gondnok-rendész munkakör betöltésére legalább középfokú műszaki iskolai végzettséggel és B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező munkatársat keres. Az elbírálásnál előnyt jelent az épületüzemeltetésben szerzett szakmai gyakorlat, valamint számítógép felhasználói ismeretek (world, excel) megléte. Erkölcsi bizonyítvány szükséges. A pályázatot lezárt borítékban, 2020.06.05.-...
2020. május 28.
A Szegedi Nemzeti Színház öltöztető munkakör betöltésére középfokú iskolai végzettséggel rendelkező munkatársat keres. Erkölcsi bizonyítvány szükséges. A pályázatot lezárt borítékban, 2020.06.05.-ig kérjük a Szegedi Nemzeti Színház Munkaügyi Osztályára (6720 Szeged, Vaszy Viktor tér 1.) eljuttatni. A borítékon kérjük feltüntetni: „Öltöztető pályázat”.
2020. május 27.
Az idén már harmadik alkalommal hirdetett szereplőválogatást a Szegedi Nemzeti Színház. Nyolcvanan jelentkeztek, a mai castingra még Marosvásárhelyről és Kolozsvárról is jöttek. Barnák László főigazgató nosztalgiázhatott egy kicsit: ő egy szolnoki casting után léphetett először színpadra. A teljes cikk a szeged.hu oldalon olvasható.
2020. május 26.
A színházi produkciók nézők által észrevétlen, mégis kulcsfontosságú szereplője a súgó, aki olykor a legextrémebb helyszínekről segíti a szövegükben elakadó színművészeket. Zsoldos Anikó nézetei szerint egy jó súgó legfőbb ismérvei a kiváló pszicholó­giai, ritmus- és nyelvérzék, az operatagozatnál azonban némi látnoki képesség sem árt. A teljes cikk a Délmagyarország honlapján olvasható.
2020. május 22.
A Szegedi Nemzeti Színház férfi táncművészeket keres a 2020/2021-es színházi évadra. Jelentkezési feltételek: 18 és 28 év közötti életkor szakirányú közép- vagy felsőfokú végzettség több táncstílusban való jártasság megfelelő fizikai- és állóképesség Jelentkezni önéletrajz, fénykép esetlegesen videó megküldésével lehet Hajdu Anita tánckarvezetőnél az anita.hajdu89 [at] gmail.com e-mail címen. A...

Oldalak