A zene kap hangsúlyt...

... a szegedi színházban márciusban
Mozart Varázsfuvolájának gyermekváltozatát, és Gábor Andor Dollárpapa című komédiáját mutatják be a következő hetekben a Szegedi Nemzeti Színházban. Számos jótékonysági estnek is helyet ad a teátrum, valamint visszatér a Korábban Érkeztem Alapítvány és az intézmény közös programja, az „Itt a farsang, áll a bál” című jelmezbemutató.

Vajda Júliát köszöntöttük

Színházunk örökifjú dívája, Vajda Júlia operaénekes a közelmúltban kerek évfordulós születésnapot ünnepelt. Kollégái, barátai titokban szerveztek neki meglepetésbulit a Kisszínházban. Ide sikerült elhívni a művésznő kedvenc együttesét a Váradi Roma Cafét is.

Az eseményen jelen voltak és köszöntötték a művésznőt az Önkormányzat képviselői, színházunk vezetése, valamint korábbi és jelenlegi pályatársai, tisztelői.

 

Isten éltesse Vajda Júliát!

Ma ünnepli születésének kerek évfordulóját társulatunk Liszt-díjas operaénekesnője, VAJDA JÚLIA. A közönség és a társulat nevében szívből, szeretettel üdvözöljük!Isten éltesse!

 

Bemutató előtt

2017. február 21-én (kedden) 17 órától
Helyszín: Korzó Zeneház

A Szegedi Operabarátok Egyesülete „Bemutató előtt” sorozatának újabb programjára kerül sor.

Dollárpapa - közönségtalálkozó

Közönségtalálkozó Gábor Andor: Dollárpapa című komédiájához kapcsolódóan, a Szegedi Nemzeti Színház 2017. március 3-i bemutatóját megelőzően


Résztvevők: Horváth Péter a darab rendezője, valamint Szilágyi Annamária, Rácz Tibor és Rédei Roland a darab szereplői
Moderátor: Gortva Tamás, a Radnóti Miklós Gimnázium tanára

Helye: Somogyi-könyvtár (Dóm tér 1-4., 1. emeleti folyóiratolvasó)

Abszurdia

A Szegedi Kortárs Balett és a Nemzeti Táncszínház közös produkcióját, a Juronics Tamás által koreografált Abszurdiát február 17-én mutatják be a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában, március 1-én pedig a Budapest Táncfesztivál keretében, a Müpában.
    

Galkó Bence 1952-2017

Mély megrendüléssel tudatjuk tisztelt közönségünkkel, hogy drámatagozatunk színművésze, Galkó Bence súlyos betegséget követően, életének 65. esztendejében elhunyt. Temetéséről később történik intézkedés. 

Benéztünk a Dollárpapa próbájára

Gőzerővel folynak a Kisszínházban márciusi premierünknek, Gábor Andor komédiájának, a Dollárpapának próbái. Csütörtök délelőtt mi is belestünk.

Mutasd be jelmezed...

...a Szegedi Nemzeti Színház deszkáin!

2017. február 25-én, szombaton 11 órakor a Nagyszínházban
Wolfgang Amadeus Mozart–Lackfi János: Parázsfuvolácska
A Varázsfuvola gyermekváltozata két felvonásban

Tartalom átvétel
Navigáció

Belépés

február 2017

Nagyszínház

február 2017

Kisszínház és Egyéb játszóhelyek


A színház bora 2016Facebook

Bemutató

Repertoárunkból