Mesél a bécsi erdő – közönségtalálkozó

Közönségtalálkozóra várjuk az érdeklődőket Ödön von Horváth: Mesél a bécsi erdő című
népszínművéhez kapcsolódóan, a Szegedi Nemzeti Színház 2017. január 27-i
bemutatóját megelőzően.

Február szinte minden hétvégéjén ...

...bemutatóval készül a szegedi színház
onizetti Don Pasquale című vígoperáját, Mozart Varázsfuvolájának gyermekváltozatát és a Szegedi Kortárs Balett Abszurdia című produkcióját mutatja be februárban a Szegedi Nemzeti Színház.

Januárban ismét!

Az elmúlt év novemberében mutatta be teátrumunk Arthur Miller A nép ellensége című színművét, amit január 17-én és 18-án ismét megtekinthet a Kisszínház közönsége.A darab beharangozója itt tekinthető meg:

 

www.facebook.com/szegedinemzeti/videos/1235648759833592/?autoplay_reason...

 

 

Sly a Nagyszínházban

Ma, 2017. január 11-én 19 órai kezdettel kerül színre a Szegedi Nemzeti Színházban Wolf-Ferrari Sly című operája Göttinger Pál rendezésében. A produkció vendégjátékára január 13-án és 15-én kerül sor Budapesten, az Erkel Színházban.

 

Sly - Szegeden és Budapesten

Shakespeare halálának 400. évfordulójára emlékezve a Magyar Állami Operaház bemutatta a művei nyomán írt operákat. Az ismertek mellett sor került ritkaságok előadására is. Ermanno Wolf-Ferrari Sly című, mintegy kilencven éve komponált darabjának bemutatására a budapesti opera a Szegedi Nemzeti Színházat kérte fel, a premier 2016 májusában nagy sikert aratott az Erkel Színházban.

Sajtóközlemény

Tájékoztatjuk Tisztelt Közönségünket, hogy a 2017. január 5-én 19.30 órára a nagyszínházi balett-terembe meghirdetett Néró című előadásunk betegség miatt elmarad. A megvásárolt belépők a színház jegyirodájában az előadás dátumától számított 14 napon belül visszaválthatók.
Megértésüket köszönjük!


a Szegedi Nemzeti Színház igazgatósága

 

A Luxemburg grófja 2017. január 7-én ismét színen!

Sándor János rendező nyilatkozott a Délmagyarországnak a Luxemburg grófja 2015. decemberi premierje előtt.
-Jólesik hinni abban, hogy lesz még egyszer egy olyan békevilág, ahol felhőtlenül lehet nevetni - vallja Sándor János, a Luxemburg grófja rendezője.

Tartalom átvétel
Navigáció

Belépés

január 2017

Nagyszínház

január 2017

Kisszínház és Egyéb játszóhelyek


A színház bora 2016Facebook

Bemutató

Repertoárunkból