Támogató est a THEALTER fesztiválért

2021. május 10.
Támogató est a THEALTER fesztiválért

Szeged napja alkalmából 2021. május 21-én 19:30-kor a Szegedi Nemzeti Színház gálaműsorral emlékezik meg az évfordulóról, melyen a teátrum színművészei, magánénekesei, táncművészei többek között Szilágyi Annamária, Szaszák Zsolt, Rácz Tibor, Ágoston Katalin, Gömöri Krisztián, Réti Attila, Kónya Krisztina, Vajda Júlia, Szélpál Szilveszter, Máthé Beáta  egyéni műsorszámokkal lépnek színpadra, a korlátozások feloldása után először találkozva a közönséggel.

Az estet a Szegedi Kortárs Balett és a Kövér Béla Bábszínház művészei is színesítik produkcióikkal.

A gála bevételével a THEALTER fesztivált támogatjuk, ezzel erősítve a város kulturális intézményei közötti együttműködést és szolidaritást.

Nézőinknek lehetőségük nyílik plusz támogatással is kiegészíteni a gálára vásárolt jegyek árát, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került fesztivál szervezőinek munkáját.

Jegyek ITT.

A pandémiás korlátozások enyhítésével összhangban a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodája (Stefánia u. 6.) 2021. május 10. és június 20. között, hétköznap 1017 óráig ismét nyitva tart.

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy jelenleg hatályos kormányrendelet értelmében előadásaink védettségi igazolvánnyal látogathatók.